Glasögonorm

Det här med glasögon alltså. Det är inte lätt! Jag har haft såna problem de senaste åren varje gång jag ska byta glas då ”jag har för starka ögonmuskler”… så först får jag för svaga glas och sedan får jag göra en mer komplicerad undersökning och så får jag för starka glas :-(. Nu senast fick jag möjligheten att prova på glasögon från https://www.aieyewear.se/ i Mood Gallerian. Jag fick jättefin hjälp av en tjej där och nu har jag hämtat ut tre par glasögon och de fungerar jättebra. Tydligen var de som jag hade för starka – jag såg OK på telefon och på datorn men inte på ca 4 meters håll (jobbigt när man ska titta på TV eller sitter i möten och ska se på en skärm).

De har ett ganska roligt koncept – perfekt för en velmaja som jag! Jag tror de har ca 10 modeller och sedan finns de i flera olika färger! Jag föll direkt för en modell och tog den i två olika färger. Först en grön

Och sedan en brun – denna är dock främst för att ha när man sitter vid datorn.

Och slutligen kanske det BÄSTA!! Slipade solglajjor- halleluja! Hur har jag kunnat klara mig utan? När man inte såg jättedåligt så gick det ju bra men nu kan jag inte läsa på mobilen utan glajjor… förstå att behöva byta hela tiden. Men nu så!!!!!

Butiken i Gallerian är jättefin och personalen är trevlig!

De har ett ganska kul koncept också. Du kan alltså hyra glasögon av dem – tre modeller för  lite olika priskategorier (beroende på synfel). Du signar upp dig på två år MEN under den tiden kan du byta ut en modell per år. Jättebra upplägg tycker jag för då man som jag måste ha glasögon varje dag så är det kul att byta lite.

||||| 9 I Like It! |||||

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *