Row row row your boat

I går kväll experimenterade jag lite med middagen! Jag hade köpt Old El Paso Stand’n Stuff Taco Boats (mini – ej original). Jag stekte lite kyckling som jag kryddade med salt och peppar! La dem sedan i botten på ”båten”.

Sedan klickade jag i lite salsa i varje båt – jag valde ”medium” för lite mer sting!

Till sista vispade (med en gaffel) jag fyra ägg med någon matsked mjölk och salt och peppar! Hällde det i båtarna och toppade med lite riven ost!

Sedan in i ugnen på 220 grader i ca 15-20 min. Man ser när de är klara 🙂

De blev såååå smarriga!! Jag åt dem med körsbärstomat och avokado! Givetvis kan man lyxa med alla normala tacotillbehör och kanske guacamole eller gräddfil om man vill. Men detta var toppen för mig!

Tänker att man kan göra samma med räkor eller köttfärs! Eller ”bara” massa västerbottenost och äggstanning… toppa med en klick gräddfil, rom och hackad rödlök. Passar perfekt på buffebord också! Bara att experimentera! Finns stora också men gillade de här små och söta!

||||| 11 I Like It! |||||

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *