Pressevent

Igår hade jag årets första pressevent! Det var en riktig tungviktare till produkt som skulle lanseras och våra huvudmän från Medik8 i UK var på plats! Vi har laddat upp för detta sedan tidigt i höstas så det kändes verkligen superkul att det äntligen var dags.

Då det var en så stor lansering så var detaljerna viktiga och vi hade fått tydliga instruktioner om hur allt skulle gå till. Så i veckan har det sett ut lite så här hos oss… vi har monterat tavlor, knutit rosetter och fixelidonat. Man kanske inte tänker på hur mycket jobb som ett pressevent faktiskt kräver. Men tro mig det är många timmars jobb som läggs ner… sedan är allt roliga över på en timma typ. Men det är ändå det roligaste jag vet med mitt jobb!

Här sitter min fina kollega Viktora och fixar prover till våra kunder. För dagen som vi körde pressevent så hade vi även ett stort event på kvällen för våra kunder. Som tur är så låg det på Viktorias bord. Men kul att ha sällskap i pysselhörnan 🙂

Igår var det då dags för själva eventet. Är man nervös? Nja inte riktigt. Mest orolig för att många ska avboka (när man har lagt ner massa pengar och tid) eller att folk ska dyka upp som inte har anmält sig haha… iallafall som igår när vi hade en sittande lunch. Annars brukar det vara buffe och jag ser alltid till att ha några extra påsar med prover! MEN gårdagen flöt på kanon. Alla utom en som var sjuk dök upp och det var bara en matallergi som jag hade missat.

Här är några timmar innan eventet. Min kollega Gabriella (utbildare för Medik8) hjälper mig att lägga sista handen på presspåsarna.

Dagen till ära så hade vi bokat in oss på Galleriet som ligger i restaurang Hillenberg, Så himla häftig lokal som passade in perfekt på den beskrivning av önskad lokal som vi fått från Medik8. Vi fick möblera om lite själva och skapa den miljö vi ville ha. De var så hjälpsamma och maten var fantastisk.

Ok jag vet.. inte så schysst att fota när folk äter. Men kul att se alla som var där!

Daniel Isaacs från Medik8 in action! Daniel är Head of Research and Development på Medik8 och bror till grundaren. Han är enormt kunnig men ändå lättsam och rolig!

Vad lanserade vi då? Jo en superduper antiage produkt: r-retinoate intense.

Nu blir jag lite teknisk…men för er som VET hur bra retinol är för huden och just antiage så kan ni redan nu börja ana! Man har för första gången någonsin lyckas kombinera Reintyl Retinoate och Retinal. TIO års forskning/utveckling och tre patent ligger bakom denna fantastiska produkt!

r-Retinoate Intense innehåller bland annat tre ingredienser som tillsammans ger fantastiska synliga resultat:

– Retinyl Retinoate som är 8 gånger mer kraftfullt än retinol och som är stabil såväl dag som natt. Detta icke irriterande A-vitamin stimulerar kollagensyntesen i huden och hjälper till att regenerera celler

– Kopparpeptider som med hjälp av en ny teknik levereras direkt till den specifika cellreceptorn för optimala resultat och frisättning av peptiden. Stimulerar kollagen och elastin för en fylligare och jämnare hud

– Retinaldehyd som är 11 gånger snabbare än retinol och nästa generations A-vitamin. Denna ingrediens ökar cellförnyelsen och minskar synbart fina linjer och rynkor

Snygg är den också!!

Nu laddar jag om för nästa pressevent… då är det hår som är i fokus. Watch this space!

||||| 11 I Like It! |||||

En reaktion på “Pressevent

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *