Dreams of Italy

Just nu skulle jag sitta på ett plan till Hamburg… men istället ligger jag på soffan med snor som rinner och ett huvud som värker! Trist att missa en kul resa som jag sett fram emot! Visserligen en jobbresa men de är också kul! Men ibland säger kroppen ifrån!

Ligger här och drömmer mig tillbaka till tidigare i veckan när jag var på en annan jobbresa och hälsade på i Davies Village i Parma! Trots att det är mitten av januari så bjöd Italien på vårväder! Termometern visade 13 grader men i solen var det mycket varmare än så! Jag och min kollega njöt!

Varenda kafferast sprang vi ut med vårt kaffe i solen (hej – de har egen Bartista)

Jag tog dåligt med bilder på huset denna gång men det är helt makalöst fint! Nedan bild är inne från deras lunchrestaurang!

Mat har alltid en central plats när man hälsar på hos Davines (Comfort Zone och Skin Regimen). Spana bara in detta snacksbord!

De här pizzorna må se ut som vanliga tomat/mozarella pizzor men tro mig – det var som att bita i ett moln! Helt ljuvliga!

En av kvällarna var ledig så då hade jag bokat in oss på min absoluta favoritrestaurang i Parma Trattoria Corrieri

Det är inget tjusigt ställe men riktigt rustik och precis så där Italienskt som jag vill att det ska vara!!! Men man måste boka bord för det är alltid fullt!

Vi började med att dela på lite småplock: chark, parmesat och TORTA FRITTA – ett bröd som är specifikt för den här regionen… friteras i grisfett.. haha men det vill man helt inte tänka på. Jisses amalia säger jag bara!

Man är faktiskt nästa helt mätt efter detta men vi beställde in pasta också! Jag körde tre olika sorters ravioli! En var fylld med pumpa – sååå gott!

Så glad att jag hann njuta av detta innan jag kroknade helt och blev sjuk! Hoppas jag kommer tillbaka till underbara Parma snart igen!!!

||||| 7 I Like It! |||||

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *