Porta mig!

Snart tror jag att jag får utfärda en egen portning från Lindex på mig själv… Jag brukade vara det största H&M fanset men nu köper jag nästan alla mina kläder från Lindex. De har verkligen spottat upp sig!

Idag på lunchen så var jag ute på ett annat ärende men smet bara in lite snabbt… och gick därifrån med tre saker.

Först ut ett par shorts – lite lagom sladdriga så där. Passar både till en slapp tisha eller en snyggare topp! De får följa med till Palma! De är slut på nätet men det går att söka på deras hemsida för att se vilka butiker som har dem kvar!

shorts

 

Ja sen vet ni ju hur svag jag är för rosa! Den här tröjan gör sig inte riktigt på bild. Mycket finare i verkligheten. Den kan man ha till jeans och sneakers för en slappare look eller till en snyggare byxa. Gillade verkligen ryggen!

rosatröja

 

rosatröjabak

Den nedersta bilden är alltså ryggen då 🙂

Och slutligen… och detta är verkligen den SISTA ”typ collegetröjan” jag får köpa på flera år. Jag ÄLSKAR collegetröjor… och gärna då rosa…och i tunnare collegetyg. MYS!!!!

rosaknyt

||||| 13 I Like It! |||||

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *