Heaven in a jar

När jag bodde på Isle of Man så blev jag utlånad till vårt kontor i Dublin i några månader. På nedersta våningen låg det ett bagelcafe där man kunde köpa frukost! På menyn hade de bagel med Nutella OCH jordnötssmör. Jag bestämde redan första dagen att den där skulle jag köpa sista dagen jag var kvar i Dublin… för hade jag gjort det på en gång så hade det varit kört! Så jag väntade…

Var det värt väntan? Jaaaa! Ni förstår ju – det smakade Snickers. Den söta Nutellan tillsammans med det salta jordnötssmöret. Yuuum! 

Så gissa om jag gick igång när jag såg vad min kompis delade på Facebook igår… en Reeses Spread! För er som inte vet vad Reeses är så är det en amerikansk choklad som är typ nougat och jordnötssmör… ja lite som jag beskrev ovan! Tydligen finns det att köpa på ”amerikanska hyllan” i stora ICA butiker. Jag får helt enkelt lita på vad min kompis Jonas säger för jag tänker inte titta efter. En sån här burk skulle överleva max tre dagar i mitt hem. Ge mig en sked liksom 😉

||||| 8 I Like It! |||||

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *