Veckans bästa dag!!

Den här veckan har varit helt crazy!!!! Säljmöte och mässa samma vecka…. Samt jobbmiddagar varje kväll förutom en… Och då hade jag planer med vänner (och sånt vill man ju inte avboka). Har inte varit hemma för 23.30 en enda dag. Helt slut som artist! Idag har jag bara softat hela dagen… Men igååååår mina vänner! Lördagens planer var det som höll mig uppe hela veckan!! Fina Marie hade nämligen bjudit in ett helt härligt gäng med folk till brunch på Griffin! Jag hann bara komma innanför dörren så hade jag en Espressomartini i handen!


Medans vi inväntade alla så snaskade vi i oss dessa godingar!


Sedan var var det bara att lassa upp!


De här korvarna! Hade kunnat äta bara dem. Jag ääääälskar körv!


Och ingen brunch utan dessert!!!


Och tydligen ingen brunch utan shots heller! Vår ”hostess with the mostess” serverade citron- och ingefärsshots! Jodå jag fick i mig två! Kändes ju nyttigt!


Farao hängde vid vårt bord och jag skrattade så jag fick ont i magen!!!! Länge sedan jag hade så kul!


Lite efter fyra så var det dags för oss att röra på oss! När jag säger ”oss” så menar jag min Partner in Crime och vän sedan typ 40 år tillbaka – Therese


Vi gjorde ett snabbstopp för en cola på Hallwylska Palatsets uteservering. Har velat gå dit länge! Så fint!


Sedan knallade vi vidare till Strandbryggan – det var en helt magisk dag och kväll. Som en dag i juli!


Slutligen knallade vi vidare till Cirkus där vi mötte upp lite kollegor och vänner. Vi skulle nämligen se genrepet av Fantomen på Operan! Men det kräver ett eget inlägg…det var så fantastiskt!


Vilken dag va :))

||||| 7 I Like It! |||||

En reaktion på “Veckans bästa dag!!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *