TESS TIPSAR

Nej nu mina kära vänner – nu MÅSTE jag tipsa om en kampanj som vi har! Den är helt outstanding!!! Det är nämligen min favoritserie från Biolines som erbjuds. Det här är en serie som passar de flesta och som är utmärkt nu till hösten när man bör fräscha upp ansiktet efter sommarens sol, solkrämer etc. Ny fräsch start!

14196118_10154395854098911_8382753039083463460_o

Men ni ser ju!!!! VILKET PRIS!

Det innehåller ett serum som har en supereffektiv aktiv exfoliering för hud som har en ojämn hudton eller om du känner dig lite grå och trist. Är även bra för åldrad hud eller om du har acne (tack vara mandelsyran). Innehåller 15% AHA, mandelsyra, mullbärsextrakt och mjölon.

En creme som återfuktar effektiv och ger en jämt och fin ton. Innehåller AHA syra, mandelsyra och pantenol.

Och en ögon- och läppcreme – en multifuntionell produkt som jobbar på rynkor, uttryckslinjer, påsar, mörka ringar och yttorrhet. Innehåller Soja, risprotein, superoxide dismutase koffein, sheasmör, jojobaolja, E- och C-vitamin.

Om du vill köpa så kika in här för att se vilka salonger som säljer Bioline. Dessa kit levereras ut i dagarna så kolla gärna med salongen så de har hunnit få hem dessa fina kit!

 

 

||||| 4 I Like It! |||||

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *