April april

Visste ni om att Chanel har gjort om formulan i sina lack?? De har de – iallafall i några färger. Gissar att de tar några i taget! Hur som så haffade jag ett av de nya lacken för någon vecka sedan. I färgen ”April”. Om jag inte missminner mig så kom den ut för några år sedan som en limited edition tillsammans med ”May” och ”June”. Men nu finns det igen? Eller kanske fortfarande? Hur som så hade jag missat det. Tycker inte att ”April” är ett bra namn på detta lack… Om du inte bor på andra sidan jordklotet! Det är ju ett höstlack i högsta grad! ”September” hade varit mer passande!

  
Sitter det något bättre? Vet ni det är jag inte rätt person att svara på för INGA lack sitter på mig! Har provat allt!!! Men kanske satt det någon dag extra! Hur som – det är supersnyggt!!

  

||||| 4 I Like It! |||||

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *