Helgtips!

Bor du i Stockholm? Eller planerar du en tripp till Stockholm? Då vill jag tipsa om en riktigt trevlig brunch. Jag älskar verkligen det konceptet – haha jag är oftast för trött för att gå ut på kvällen – men en brunch med någon trevlig drink och goda vänner är aldrig fel!

Jag vet jag vet – jag tjatar ofta om Mr French – man kunde ju tro att jag tröttnar på det stället när jag går dit så mycket med jobbet men ICKE! Vi kan ju börja med utsikten!!

  
Och skulle det vara dåligt väder eller om du går dit senare i höst – ja då är det ju superfint inne också!

  
Vi började med den där drinken jag pratade om ovan :). Kommer inte ihåg vad den hette men det var en Bellini där man också hade tillsatt blodapelsin! Den var såååå god! Ångrade att vi inte tog in en tillbringare…

  
Temat för brunchbuffen är skaldjur… Så det finns skaldjur så klart!!

  
  
  
Men det finns även massa goda sallader, röror och grillat!!

  
  
  
  
Skulle du mot all förmodan inte känna dig helt mätt så finns det även ett fantastiskt dessertbord!

  
  
Gå dit! Bara gör det 🙂

||||| 5 I Like It! |||||

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *