Tess tipsar

Som de flesta av er vet så jobbar jag ju med flera olika varumärken inom skönhet – det är därför svårt att hinna med att prova alla fina nyheter som kommer ut. En av dem ska jag skriva om nu – den kom ut för snart ett år sedan och är en exfolierande mask. Ni vet väl att det är en produkt som verkligen behövs så här efter sommaren när man har byggt upp massa döda hudceller på huden? Dags att göra en riktig höststädning alltså. Sagt och gjort – jag lånade hem Biolines ”Exfo Daily Ritual Exfoliating Mask”

  
Den beskrivs så här: Krämig mask rik på växtextrakt som har en enzymeffekt. Den exfolierar döda hudceller, huden blir klar och jämn.

Håller jag med? Jajamän – huden känns fräsch och mjuk och liksom ”len”. Allt det där ”skrovliga” försvinner. Hudtonen blir även helt jämn! Jag satte min kompis Catrin på att prova den också då hon är här över helgen och hon höll med mig! Finns att klicka hem här!!

Riktigt nöjd med min hy just nu! Här har jag dock visserligen sminkat mig :). Men jag tycker att sminket liksom ”sitter bättre” när man har exfolierat!

  

||||| 6 I Like It! |||||

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *