Summa summarum

Helgen som gick har jag verkligen bombarderat sociala medier med bilder så om du följer mig där så har du säkert sett många av dessa bilder :). Men jag har verkligen haft bara så där supermysigt :). Jag är så glad för min fina familj och  för min vän Maria som firade  midsommar med oss. Midsommarafton bjöd faktiskt på helt ok väder – vi satt ute på lunchen och till ett på natten. Lördagen ska vi bara inte prata om – brygghäng hela dagen. Det hade jag inte kunnat drömma om. Årets första bad i Sverige… Ja ca 15 ggr kanske haha.

Bildkavalkad!

  
  
  
  
  
  
  
  
 
   

 

  

  

  

  

Nu ligger jag i gäststugan med nätfönstret i. Jag har inte kika ut men jag tror att det regnar. Så mysigt! Ha en fin söndag! 

||||| 12 I Like It! |||||

En reaktion på “Summa summarum

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *