Det bästa jag gjort på länge!

Jag tror det var i mars som det blev bestämt att vi skulle åka till Bioline… När jag satt där i rusket så bestämde jag mig för att jag skulle stanna kvar några dagar extra helt för mig själv! Jag vet hur det där jobbresorna är  – galet kul och intressanta men också  fullsmockade med aktiviteter – både jobb och socialt! Så jag visste att några dagar för mig själv inte skulle sitta fel. Sen är ju italien alltid italien – kan det bli fel??

Jag surfade runt på hotels.com och hittade en bra deal på ett ställe som såg fint ut. Men man vet ju aldrig! Men gissa om jag blev glad när jag kom fram till mitt lilla hotell!!! Det ser ut precis som på hemsidan. Litet men fräscht och naggande gott!

  
Utsikt från balkongen

  
Igår gick jag direkt till terrassen och åt en smarrig lunch

  
Men poolen lockade så det fick bli några dopp!

  
Själva Lido di Jesolo (där jag är) är inte så jättemysigt.. Mest hotell, restauranger och skräpbutiker. Men det visste jag då jag var här för en herrans massa år sedan. Caorle som ligger lite längre upp på kusten – där är det lite mysigare. Men nu pratar jag om Lidon.. Själva stan Jesolo ligger några km bort och där kanske det är fint. Jag ämnar inte utforska det – min plan är bok, hav och poolhäng!

Och så att äta gott! När man är själv så finns det ju ingen att ta hänsyn till… Så man kan ju t ex är glass innan maten!

  
I och med att jag har ätit så fasligt myyycket (och god) mat de senaste dagarna så tänkte jag nöja mig med en biffsallad igår. Men personalen på hotellet tyckte inte det gick för sig och bjöd på både förrätt och efterrätt! Så rara!

  
Satt bara och njöt till den här utsikten! Att äta själv är en konst jag lärde mig när jag jobbade på Skandia och reste runt i europa!

  
Senare på kvällen…

  
Är det lite mulet.. Som det var imorse – ja då njuter man av en långfrulle följt av en ännu längre promenad längst stranden!

  
  
Imorgon blir nog en repris på idag 🙂

||||| 12 I Like It! |||||

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *