Firande med guldkant

I går var det dags att fira min födelsedag…. ige. hahaha. Med min familj! I stället för att de alla skulle åka hit så åkte jag till Vässan för att bjuda dem på lunch!

Intog köket!

  
Dukade inne då vädret inte riiiiktigt kunde bestämma sig!

  
  
Jag är barnsligt förtjust i ballonger så förstå lyckan när min syster med familj kom med ett knippa heliumballonger!!!!!

  
Efter bubbel, snittar, grillat och varm potatissallad så var det dags för en grymt god tårta som yours truly hade snott ihop (ok då – mamma gjorde bottnarna). Men man kan ju köpa också om man vill. Kan verkligen rekommendera denna till midsommar. En riktigt sommardröm med smak av jordgubbar, choklad och lemoncurd!!! Recept hittar ni här!!

  
Tyvärr kunde min bror med familj inte komma…. MEN som bästa överraskningen så visade det sig att en av mina bästa vänner – Nina – var hemma från Isle of Man på ett spontanbesök. Kan det bli bättre! Var så himla glad att få hänga lite med henne!!!

  
 Bra helg helt enkelt!!!!

||||| 11 I Like It! |||||

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *