Helgtips!

Jag tror jag har skrivit om det här förut – att jag älskar att läsa recept men är inte jätteförtjust i att titta på matlagningsprogam… Jag vet inte varför. Jag har nog inte tålamod  – jag vill bara se det färdiga resultatet.

Hur som så har jag massor av kokböcker och någon vecka innan påsk så satte jag mig och bläddrade i den här för att hitta något smarrigt till påsk som jag inte hade gjort förut!

fredagsgourme

Valet föll på en laxcannelloni med vitvinssås som jag bjöd mamma och pappa på under påskhelgen! Den var inte på något sätt nyttig men ibland får man väl festa loss lite tycker jag – den innehöll både smör, grädde, vitt vin och kesella… bland annat. Vill du testa själv till helgen så finns receptet hos Allt om mat här. En perfekt bjudrätt då du kan förbereda allt tills den ska in i ugnen,. Till och med dagen innan tror jag! Den räcker absolut till 6 personer. Speciellt om du har förrätt och efterrätt!

laxcanneloni

laxcanneloni2

Smaklig måltid 🙂

||||| 1 I Like It! |||||

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *