Behind the scenes

Som ni säkert har förstått av mina inlägg så är den en extremt hektiskt men kul period på jobbet nu. Hela våren är knökfull med event. Förra veckan avverkade jag ett megapressmöte, nästa vecka har jag ytterligare ett pressmöte och ett kundevent, veckan därpå är jag i Göteborg för ett pressmöte, veckan efter det har vi en stor visning och veckan efter det så går Frisörbåten av stapeln.

Oftast får man ju bara se slutresultatet av dessa tillställningar och det ser ju väldigt glammigt och kul ut :-). Men faktum är att det senaste pressmötet vi hade förra veckan tror jag banne mig vi började planera innan jul. Vi visade ju tre olika varumärken och då blir det lite fix. Vår inköpare ska se till att allt finns på plats – oftast är det ju nyheter som vi kanske inte släpper till kunderna direkt utan det ska endast hem till press och då är det ofta på håret att vi hinner få  hem grejerna. Två laster kom direkt med UPS från USA och Italien denna gång. Sedan är det materialet!  Det kommer givetvis på engelska och ska översättas… Då det i dessa fall handlade om hudvård så var det Petra (en av ägarna till företaget där jag jobbar) som satt uppe sent om nätterna och översatte materialet (som kom i sista stund), sedan satt jag och bearbetade texterna för att de ska passa press/bloggare. Det var inga lätta textern den här gången heller – det är oftast väldigt avancerad teknologi som ska göras  lättförståeligt (förhoppningsvis), sedan ska marknadsavdelningen ha tid att göra det snyggt också. Det var riktigt svettigt!!

MEN allt blev klart i tid och nästan alla som hade OSAT kom och vi hade verkligen en superkul kväll!

Vi presenterade ny foundation, nya borstar och mascara från Pür Cosmetics

kollage

Solnyheter från Comfort Zone som doftar ljuvligt och som tar hand om din hud på alla sätt och vis (mer om det i annat inlägg)

sol

En underbart fräsch fuktserie från Comfort Zone som jag också får berätta mer om sedan. Denna måste jag beställa hem så fort den kommer. Lånade hem serumet, kräm och mask i helgen för att prova! Yes sir – den passar mig utmärkt!

fukt

Bland annat ett underbart serum med namnet ”Glow Oil” från Medik8. Denna står i mitt badrum sedan några veckor tillbaka. Ett fantastiskt c-vitamin derivat som bekämpar solskador, stimulerar kollagenproduktionen och bara är allmänt ljuvligt. Läs gärna mer om det här!

glow

Till min hjälp hade jag ett superhärligt gäng tjejer (och vår Medik8 expert Johan som inte hamnade på bild)

gänget

Från vänster har vi vår nya försäljningschef på kosmetiksidan – Viktoria som hjälpte mig att ta emot alla gäster och vara social! Lina som är frilansutbildare på Comfort Zone, Medine som utbildar på Medik8 och Bioline, Sofia som är frilans makeup artist för Pür (och även Davines) samt vår klippa Petra som kan ALLT när det gäller hudvård! Vilket järngäng!!!

Givetvis serverade det smarrig mat också!

mat

 

So one down… a few more to go… innan sommaren är här :-). Men trots att dessa event kräver mest jobb så är de  också en av de roligaste komponenterna i mitt jobb då man får möta så många härliga och roliga människor!

 

 

 

||||| 8 I Like It! |||||

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *