Ännu är inte påsken över!

Hoppas att no hade en mysig dag igår. Påsken är ju lite skum – man kan liksom fira lite hipp som happ alla dagar men Påskafton känns som den stora dagen för mig. Vi hade en superfin dag. Det var soligt och fint och jag tog en långprom med Noël på morgonen!

Sedan påskfixade jag henne! Men den gula rosetten syns knapp här…

  
Mamma och pappa fixade maten och jag fick stå för dukning och efterrätt…lite som vanligt :).

  

   

Jag la upp en bild på efterrätten igår på sociala medier och det var många som ville ha recept så jag tänkte dela med mig! Som sagt påsken är ju inte över så ni hinner ännu baka… Eller spar det till ett annat festligt tillfälle. Det var den fantastiska Roy Fares som stod bakom receptet och ni hittar det i senaste Buffe!    
  
Nu ska jag bege mig ut på ännu en långprom och förbereda inför ännu en daga firande!!

||||| 7 I Like It! |||||

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *