Vårskor

 

Ja då kommer vi tillbaka till det här ämnet :-). Jag skulle just nu ”behöva” tre par skor (allt är relativt). Ett par sköna ”sportiga” vardagsskor, ett par beiga boots och så vill jag köpa ett par fräscha sommarskor innan allt tar slut. Slank in på Jerns häromdagen och blev helt till mig över alla fina skor från Gant. Först ut de här rosa:

Gant rosa

De finns i flera olika färger och även om jag är svag för rosa så lutar det nog åt ett par vita till sommaren:

Gant vit

Sedan vare det såna där lite mer vardagsskor…. typ de här fina (som också finns i rosa)

2016 07

Eller dessa fina som också finns i beige…

gantrposa2

Sen har vi de här guldiga godingarna från Billibi som jag har spanat in…

guld

Så kluven!!! Men de vita Gant måste jag nog haffa! Sedan får vi se. Sen var det beiga boots också. Men säsongen är så kort nu innan det blir sommar. Men det är ju snyggt att ha tidig vår också.

 

Skor skor skoooooooor 🙂

 

 

||||| 4 I Like It! |||||

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *