The list!

Total bloggtorka! Eller snarare mycket jobb och lite fritid och då finns det liksom inget att skriva om. Men jag surfade in hos Marie och hittade en lista. Tänker så här… har du en blogg så kan du väl sno denna lista och lämna en kommentar hos mig så jag hittar till dig och kan läsa vad du svarar?? Och har du ingen blogg så får du helt enkelt bara läsa om  vad jag har för mig 🙂

1. Vad ser du fram emot den här veckan?

Ohhh en trevlig middag imorgon kväll och sedan mysa med min familj och mamma och pappas vovve i helgen 🙂

2. Vilken var den senaste bloggen du började läsa?

En ny blogg alltså? Oj… det kommer jag inte ihåg. Jag läser så många bloggar (det hör ju till mitt jobb). Jisses jag känner pressen nu… Nä ingen ny blogg att tipsa om faktiskt!

3. Ska du laga någon härlig mat den här veckan kanske?

Vi får väl se om jag snor i hop något hos mamma och pappa i helgen. Jag brukar samla på mig recept (främst kakor) och baka hos dem då jag bor ensam och inte äter upp en hel kaka själv. Eller jo det skulle jag nog kunna göra så klart haha… men ni hajjar!

4. Säg en grej du verkligen vill göra som du ska ta dig tid för den här veckan!

Promenader! Ska promenera hela helgen – hoppas på sol. Hinner inte med det på vardagskvällarna den här veckan.

5. Vilket ord ska du hålla hårt i den här veckan?

Lugn! Jag måste få lite lugn och ro… och struktur. Oj det blev två ord…

6. Vad gjorde du igår kväll?

Svimmade i soffan efter två dagars säljkonferens!

7. En bild som symboliserar denna dag:

hotel

Jag är några minuter bort från att boka in mig på hotellet ovan i Lido di Jesolo Italien. Jag ska till Italien och jobba några dagar i juni och funderar på att köra en ”ensamsemester” några dagar. Boka in mig på det här fina hotellet, ligga vid poolen/havet och läsa en bok i två dagar. Törs jag?

 

8. Vad åt du till frukost idag?

Special-K med jordgubbar och blåbär, ett kokt ägg och kaffe. Standardfrulle!

9. Vilken tid på morgonen vaknar du?

Klockan står på 6.30 men kommer upp vid 7. Är snooze-mästare!

10. Hur ser du oftast ut till vardags?

Svarta byxor och blus/skjorta!

 

||||| 10 I Like It! |||||

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *