Årets frisör

I helgen som gick så gick årets stora fest av stapeln… ja iallafall om man är frisör :-). Det var dags för tävlingen ”Årets Frisör” som gick av stapeln i Eric Ericsson hallen ute på Skeppsholmen. Bästa festlokalen!!! Jag är lite less på mitt långa hår nu och snart ska det kapas någon dm men jag försökte göra det bästa av situationen.

tess

Vi började kvällen på Grand där jag hade bokat in en dejt med lite härliga skönhetsredaktörer och mina kollegor!

Linnea från Tara och min kollega Anette

linnaanette

Jessica från Femina och Agneta från Aftonbladet

jessagneta

Min kollega Ola och Clas-Johan från eventbyrån Initiativ

olacg

Den gamla kyrkan var så härligt upplyst!

ute

Det är verkligen en superhärlig lokal!

inne

Sedan hade jag så skoj att jag glömde ta massa kort. Men här ser ni min kollega PO som delar ut pris till ”årets nykomling”

po

Uppträdde gjorde underbara Magnus Carlsson – vilken solstråle och proffs. Det kan inte vara lätt att sjunga inför en så stökig publik…

mag

Vår frilanstekniker Annie Ankervik var nominerad i två kategorier – Årets Avantgarde (som hon vann – jippie) och Årets Dam. I den senare kategorien så var detta hennes modell. Jag bara ääääälskar den här frisyren. Jag ska ha en variation av detta!

fri

Ser ni färgslingorna i håret? Det vill jag också ha. Nu ska jag våga! Har velat ha det i flera år. Men det blir nog till hösten för på sommaren blir mitt hår så ljust…

fri2

||||| 6 I Like It! |||||

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *