Understated Christmas

Den här veckan jobbar jag hemma. Jag är hundvakt och det är kurs med ca 20 frisörer i dagarna tre på kontoret så det passar ju bra för där får man då inget gjort! Nu hinner jag verkligen i fatt med texter och pressmeddelanden som ska skrivas!

Men det var inte det jag skulle skriva om utan att när jag sitter hemma så brukar jag ha TVn på i bakgrunden. I morse såg jag söta Frida och underbara Niklas prata mode på TV4 morgontv. Frida pratade då om glitter och glamour till jul och det vet ni ju alla att jag älskar!

MEN om man nu inte är lika julgalen som jag (som gärna drar på mig en riktig jultröja) så kanske man vill ha en lite nedtonad tröja – Understated Christmas som jag förespråkar i år… När det gäller både kläder och inredning. Då har jag ett tips på en liten tröja som jag norpade på H&M häromdagen. Den finns inte på nätet av någon anledning? Så håll till godo med denna bild!

  
Närbild på paljetterna

  

||||| 8 I Like It! |||||

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *