Jag vann!

Jag har precis vunnit min första någonsin auktion på nätet! Haha ja det var första gången jag budade också  :). Jag har varit på jakt efter ett bord att ställa mellan mina fönster i vardagsrummet! Har letat som en galning hos alla möbelkedjor men det finns bara i svart eller vitt (nåja inte bara men inte hittat något som jag gillat). Min kompis Maria tipsade då mig om några auktionssajter. Jag vill ju dock gärna se innan vad jag köper så i veckan som gick så knallade jag ner till auktionen här i Sumpan och sen budade jag på nätet. Shit pulsen gick upp i taket på slutet då många budade men den blev min och jag gick inte över budget!

Jag älskar den här typen av möbler och jag är sååååå nöjd!

  

||||| 20 I Like It! |||||

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *