Sublime!

I morse var det dags för årets sista pressmöte. Ok kanske inte riktigt det sista… kan hända att det kommer något ytterligare. Men årets sista pressfrukost iallafall. Var uppe med tuppen och lämnade lyan vid 06.20…

Tess

Lite suddig så där haha. Det är ju alltid lite fix med pressfrukost. Hade ställt iordning det mesta igår eftermiddag men skulle ta emot catering och se till att allt det tekniska fungerade. Och vi fick allt på plats i tid!

Frukost

produkter

Min kollega Petra höll en fantastisk presentation om de nya produkterna!

Petra

Vad var det vi lanserade då? Jo en ny antiage serie från Comfort Zone! Som alltid så ligger hållbarhet i fokus när man tar fram en ny serie. Man har även fokuserat på de finaste naturliga aktiva ingredienserna (utan att tumma på kvalitén – det är ju trots allt ett proffsmärke som enbart säljs på salong). Comfort Zone har också infört något de kallar för ”consious formulas” – detta innebär att allt som är i burken är aktivt. Dvs alla ingredienser som har funnits i formulan men som inte har en aktiv egenskap (utan bara kanske för att göra produkten mjuk) har ersatts med en annan ingrediens som är aktiv.

Produkterna jobbar med att återställa huden inifrån genom att fylla på och stimulera fukt, proteiner och lipider. Detta ger en fast, jämn hud med lyster!

Som de flesta hudvårdserier så finns det serum, cremer och ögonkräm. Det som jag är extra upprymd över är så kallade ”peel pads”. De ligger individuellt förpackade för att säkerställa att mängden syror är korrekt. Du använder dem som en kur – varannan kväll i en månad. Padsen har alfa-poly-hydroxisyra (4% sockersyra, 4% gluonolakton och C-vitamin). Det blir som en liten ansiktsbehandling hemma. Perfekt för en latis som jag.

Det finns även ”eye patches” – en gelmask med peptider som ger omedelbar effekt – har en utslätande effekt och jobbar på rynkor och mörka ringar. Jag har provat dem en gång och man ser omedelbart skillnad!!

Sen är ju bara produkterna såååå fina. När jag fick se dem i somras så sa jag att jag skulle använda dem även om de inte passar min hudtyp. Men som tur är så gör de det!!!!

sublime-skin-serum+cream-horizontal

||||| 7 I Like It! |||||

En reaktion på “Sublime!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *