Julburgare!!!

När jag åkte hem från jobbet idag så hade min vän  Marie taggat mig i en bild om hamburgare och kommenterat min bild om en julgran. Det är två stora passioner vi delar – hamburgare och jul :). Så jag gick och funderade på det på vägen hem och kom då på det ultimata – en julburgare!!!! Efter en snabb googling så ser jag att de finns de som tänkt i samma banor. Men jag önskar att någon av de fina hamburgerrestaurangerna i Stockholm (tänk KÄK, Phils, Flippin, Prime, Gnarly etc) skulle anamma mitt koncept! 

Jag tänker  hembakat bröd med en hint av vört, köttet kryddat med kryddpeppar, röd lök, julsenap, julost… och rödbetssallad!!!!! Och detta sköljer jag ner med en pepparkaksshake!!!! Men ni förstår ju! Ni måste hjälpa mig att sprida detta så att någon nappar och bjuder in mig och Marie till en provsmakning! Jag tror på detta!!!!

  

||||| 12 I Like It! |||||

En reaktion på “Julburgare!!!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *