Welcome to Italy

I går hoppade jag på ett plan och påbörjade den långa resan till Parma (taxi, flyg, byta flyg, taxi, tåg och taxi). Med mig på resan har jag supertrevliga Emilia från Plaza Kvinna som ska lära sig lite mer om Davines och Comfort Zone. 

Vi landade sent och regnet stod som spön i backen. Man hade bokat in oss på ett hotell som heter Palazzo Dalla Rosa Prati. Vi var lätt skeptiska i natt när vi fick checka in oss själva och vandra genom det gamla huset med grund från 1200 talet… 

Men imorse när vi vaknade kändes det bättre. Först en härlig frukost!

  
Sedan stötte vi på ägaren av hotellet – Vittorio. Han visade oss deras privata våning med skatter från hela världen. Böckerna längst väggen är avtal som hans familj har gjort de senaste hundratals åren. Det var magiskt att få se!

  
  
Vi hade inte vårt första möte förens efter lunch så vi spanade in kyrkan och hann med en god lunch innan!

  
  
  
  
Sedan var det äntligen tid att åka till kontoret. Vi fick en rundvandring i fabriken och fick Comfort Zone presenterat och fick även se några spännande nyheter. I morgon ska vi prata hållbarhet och Davines!

  

||||| 8 I Like It! |||||

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *