My precious!!

Nu är den äntligen här!!! Parfymen som jag skrev om för några veckor sedan – Boucheron Quatre!! Och vet ni – den doftar ännu godare än vad jag kommer ihåg!!!!! Och hur tjusig är inte flaskan??

Boucheron

Jag vet att den finns på Åhlens City (Stockholm), Kicks och eleven.se

Spring och dofta på den nu. Precis som alla dofter så krävs det en stund på handen för att den ska ”mogna”. Alla som jag har sprayat den på har älskat den!!! Vill du läsa mer om dofter och priser så klicka här så kommer du till mitt förra inlägg!!

Ohh och vet ni att det finns en herrdoft också med minst lika tjusig flaska. Och den mina damer och herrar – den doftar PRECIS som en man ska dofta. Om ni inte vet hur det är så: bergamot, lime, violblad, lavendel, pelargon och drivved… :-). Hur som – doftar gott!

boucheronmen

 

||||| 5 I Like It! |||||

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *