Big girls don’t cry

Är ni redo för massa superlativ???

Igår kväll var jag och såg genrepet av musikalen Jersey Boys. Vilken grej!

Ok vi tar det från början – ett av våra varumärken (GO247) sponsrar denna musikalen. Det är inte mindre än 17 killar på scen så vad passar bättre än att sponsra med en herrserie.

PBS_NWB_eminencebanner

I och med denna sponsring så fick vi ett gäng biljetter till våra kunder och jag fick även några till mina kontakter – journalister och bloggare. Och igår kväll var det dags! Alltså jag gillar musikaler generellt men det här vara bara såååå himla grymt. Jag tror inte att någon av oss hade förväntat oss att bli så begeistrade. Det var grymt från första stund! Och även om jag så klart har hört talas om bandet ”Four Seasons” som musikalen är baserad på så visste jag inte att det var de som stod bakom alla dessa grymma låter. Tror inte det var mer än kanske en dänga som jag inte hade hört förut. Det är då 60 tals musik. Vet du inte vad jag yrar om så tänk filmen ”Dirty Dancing” så förstår du vad jag menar.

Alla i ensamblen var fantastiska och det fanns några riktigt klockrena biroller men så klart är det de fyra huvudrollsinnehavarna som sticker ut. Jisses vilka röster!!!!! Bruno Mitsogiannis som har den största rollen går från falsett till sammetslen skönsång… vilken kille!!!

Så vill du ha en riktigt KUL kväll så rekommenderar jag denna musikalen varmt. Den har premiär på fredag! Tyvärr missar jag premiären då jag kommer att ligga på en sandstrand i Spanien då… trist för jag hade gärna sett den igen! Men jag har gjort en Four Seasons spellista på Spotify som jag planerar att terrorisera min kompis med 😉

jerseyboys370x280

Ok… vi måste också prata lite om hur snygga de här killarna är också… David Lindgren är en favorit sedan länge  och så ock även Robert Rydberg som bara är hur snygg som helst. Bruno är en nykomling för mig…(men inte i branschen så klart).. med de ögonen, smilgroparna och rösten så lär han gå så långt man kan. Och slutligen Peter Johansson  – charmigaste killen ever som är finare i sina naturliga blonda lockar… men rollen kräver ju sitt. Så där ja – nu fick jag vara lite ytlig också…. men titta här så förstår ni:

David, Bruno, Peter och Robert

115012h1024

 

||||| 7 I Like It! |||||

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *