Balkongdrömmar

Senare i sommar kommer jag att flytta till en lägenhet med balkong… en JÄTTESTOR balkong. Jag har inte haft balkong på flera år och är givetvis mycket upprymd över detta och tankarna rusar iväg. Som sagt balkongen är stor, den har betonggolv. och ett grått metallräcke och väggarna är vita. Den är jättefräsch – men jag skulle vilja göra den lite mysig. Jag ser framför mig något naturfärgat och lugnt. Hittar inga bilder som riktigt visar hur jag har tänkt… tänk bort alla växter här!

inspiration 2

Och lägg till dessa växter istället – såna där härligt böljande strandgräs.

inspiration1

Vad behöver man då? Jo någon typ av beige matta

balkongmatta-altanmatta-trop-natu-2

Ett balkongskydd liknande detta!

balkongskydd

En möbel i natur. Just denna kommer från IKEA och kostar 995 kr – ett FYND!

möbler

Med matchande blomlåda och hylla…

blomlåda

hylla

Några cremefärgade dynor till det! Och belysning så klart. Några fina ljuslyktor i trä och en ljusslinga med stora glödlampor. Skulle vilja ha i ljus ljus ljus pastell men har inte hittat. Men ni förstår looken!

belysning

Nu är ju balkongen så stor att man på ena sidan kan ha en matmöbel.. och på andra sidan kanske en fin solstol från Granit?

solstol

Eller varför inte ett sånt här litet ägg att dingla i??

ägg

Ja vi får se vad det blir. Drömma går ju :-). Men då jag har drömt mig bort på IKEA och Granit så är ju drömmarna överkomliga!!!

Inspirationsbilder lånade från Pinterest!

 

||||| 9 I Like It! |||||

4 reaktion på “Balkongdrömmar

  1. Ninni

    Gud så härligt! Vi har en balkong, men när man ställt dit fyra stolar och ett litet bord så är det fullt. Inga krukor får plats på golvet… dessutom har vi bara utsikt mot ett annat hus och inget mer. Men ändå är det skönt att ha balkongen för det blir instängt annars.

    Svara

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *