Personal shopper

… nä då jag har inte bytt karriär! Men min kompis Maria bad mig följa med som smakråd på en shoppingrunda i helgen. Jag skulle säga att jag är ett utmärkt shoppingstöd… jag uppmuntrar till alla köp haha. Annars är Maria mycket kapabel att shoppa helt själv men ibland är det ju kul med sällskap. Sagt och gjort så möttes vi utanför Åhlens City i regnet… det kändes mycket likt en lördag på ”stan” på Isle of Man när vi bodde där!

jag och maria

Maria var jätteduktig och  shoppade tre par byxor (tror jag) och lika många toppar samt en scarf. En helt ny garderob nästan! Själv hade jag bara en sak på min lista – en stekspade haha. Jag hade på något sätt lyckats slänga min? Hur lyckas man med det undrar jag… hur som så var det snabbt fixat. MEN det är svårt att hålla sig när man springer runt där bland alla härliga vårkläder som har kommit in.

Det finns tre saker jag älskar på vår och sommaren: rosa, Paisley-mönstrat och Singoalla-modell. Och hittar man då något som uppfyller ALLA dessa krav då får man faktiskt köpa! Så är regeln!!

Hittade denna fina från Part Two:

blusnät

Ok den bilden från nätet var verkligen usel. Så tog en hemma när den hänger på galgen också. Men denna kräver nästan att man har den på sig för att man ska se hur den ser ut. Men jag spar lite på den 🙂

blushemma

 

||||| 7 I Like It! |||||

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *