Back from the dead… med glansigt hår

Jag har varit  megaförkyld den senaste veckan och idag är nog första dagen då jag börja känna mig som en normal person igen. Det är så himla skönt att göra en kraftansträngning och fräscha till sig lite efter man har varit sjuk så i morse så la jag både ansiktsmask och gjorde en inpackning. Jag måste säga att den här inpackningen som jag använde ger verkligen en jättefin glans. Tycker inte ni? Visserligen kom jag direkt från lunchen här och har gått i blåsten men sån här lyster har inte mitt hår normalt.

Back from the dead

Vad är det då för dunder inpackning jag använder? Jo det är MINU  Hairmask från Davines. Det är en mask för just färgat hår. Men även om man inte har färgat hår så är den vårdande och ger fin lyster. Är det mer näring man vill åt så skulle jag rekommendera NOUNOU Mask som jag brukar variera med.

Tror ni inte på mitt ord om att den är grym så kan jag stolt berätta att det tycker Swedish Beauty & Cosmetic Awards juryn också då den är nominerad som ”årets hårvårdprodukt FRISÖR” i år.

Davines-Essential-MINU-Hairmask-nominerad-SBCA

 

||||| 7 I Like It! |||||

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *