Rymddrama

Häromdagen var jag och min kompis Nicke och såg filmen Jupiter Ascending. Älskar hur snygg man är i 3D brillor haha. Nicke är filmproffs och har köpt sig riktiga 3d brillor som faktiskt ser helt ok ut… jag kör på budgetmodellen 😉

jupitertess

Det här var väl inte den typen av film som jag normalt går på… är inte så mycket för ”rymdochkrig” filmer. Jag blir alltid så full i skratt av såna filmer… i rymden kan man liksom inte dö för det finns alltid något magiskt som kan hända där som inte händer på jorden… som att om man fångar en flygande sten så bildas en rymddräkt runt en.. haha ja ni förstår! Men det var trots allt en underhållande film – vi skrattade flera gånger och den är grymt spännande! En perfekt film om man är två som vill gå på film och den enda vill se action och den andra vill se romantik :-). Lite av varje!

En av huvudrollerna spelades av Channing Tatum – men tyvärr hade de ställt till honom så han såg helt galen ut.

jupiterchanning

Han ska ju se ut så här!! Eller hur? (Han är förövrigt förmodligen den snyggaste skådisen jag vet)

jupiterchanning normal

Eddie Redmayne gjorde en helt fantastisk roll som elak skurk!!! Han är grym!

jupiterkonstig

Men orsaken till att jag såg filmen var Mila Kunis som hade huvudrollen

jupitermila

Inte för att jag är något jättestort Mila-fan (även om hon är duktig) utan det handlade om att det makeup märket jag jobbar med – Pürminerals – har ett officiellt samarbete med filmen där de har tagit fram ett makeupkit som är inspirerat av Milas look.

jupiterkit

Det innehåller sex fina skuggor, en grym eyeliner (som är lättapplicerad och sitter som berget) och ett inbyggt läppglans med belysning och spegel. Det finns ute i butik nu och kostar 395 kr (värde ca 1200 pix). Jag älskar såna här kit när man får lite olika färger att leka med 😉

||||| 3 I Like It! |||||

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *