Mystisdag

Först och främst tack för alla kommentarer och för alla ”hjärtan” – ni är ju trots allt några som läser här haha. Och jag förstår – jag är också urkass att lämna kommentarer. Men det är ju alltid bra att stämma av att ni finns där ute ;-). Jag fick förresten tipset om att wordpress har ett inbyggt statistiksystem… nu  måste jag bara hitta det! Någon som vet?

Igår hade jag bokat in en middag med min kompis Marie. Valet föll på Mooncake – bästa asiaten på Kungsholmen.. ja kanske i hela Stockholm. Så fin mat och trevlig personal! Ja jag vet att jag har sagt det förut – men det är värt att säga om och om igen 😉

marie

Vi beställde in ett gäng förrätter och delade på!

mat

De här rispappersvårrullarna fyllda med kräftor som serveras med hoisinsås förtjänar en närbild…

närbild

Om man (som Marie) har danstränat en hel dag så förtjänar man en sån här banantartlett med kolasås och kokosglass (jag har ätit den förut…)

maries dessert

Om man (som jag) har suttit vid ett skrivbord hela dagen…ja då får man faktiskt nöja sig med en tallrik ”säsongens frukt”. Jag tänker inte ens låtsas som om det var lika gott… för det var det så klart inte. Men helt ok 😉

tessdessert

Vi hade en sån galet kul kväll. Jag skrattade så att tårarna rann… Vi pratade om sjuka saker som faktiskt inte går att återberätta… men kommer ni ihåg radioprogrammet Rally med Anna Mannheimers helsjuka sånger? Om inte… googla ;-). Jag kan ju inte länka här på bloggen nu… av någon anledning. Annars hade jag gjort det!

||||| 8 I Like It! |||||

3 reaktion på “Mystisdag

  1. Emilie/krex

    insåg att jag halvljög när jag sa att det var inbyggt, men det är nästan sant! har haft min så länge att jag glömt att det är en plugin… men det är wordpress som gjort den, och den heter jetpack. innehåller inte bara statistik utan även en del annat praktiskt. installeras via plugindirektivet, men kräver att du har ett wordpress.com-konto för att aktiveras. så det är iofs möjligt att det är enklare att bara installera google analytics igen 🙂

    här står det hur man gör om man vill installera jetpack: http://jetpack.me/support/installing-jetpack/

    Svara

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *