Beauty en masse

Helloooo – jag lever. Men det har varit  mycket jobb senaste veckan så då får bloggen ta andraplats. Vad har jag gjort då? Jo jag har riggat skönhetsmässa! Tidningen och bloggportalen Daisy Beauty hade ordnat med ett jätteevent för ca 100 skönhetsjournalister och bloggare i Tändstickspalatset i Stockholm. Vi skönhetsföretag fick chansen att hålla föredrag och visa upp våra nyheter. Ja vi fick så klart betala för att vara där – men det är så det går till. Det var ett jättebra ordnat event och även om det gick av stapeln en lördag så känns det inte som jobb. Av alla som var där så kände jag säkert 70% så det kändes som att hänga med sina tjejkompisar en hel dag och bara få prata makeup och hudvård :-). Men innan allt det roliga så fick vi jobba hårt. I torsdags fick jag ett samtal från arrangören som sa att vi hade en pall i källaren som vägde 500 kg och den var för stor för dem att ta upp i våra hyrda rum så vi fick göra det själva. Som tur var så fick jag hjälpa av mina kollegor Medine och Veronica. Så här såg det ut i ena rummet när vi höll på att plocka upp!

veronicajobbar

Så här fint blev det dock när det var klart. Det här är Medik8 rummet – ett nytt varumärke som vi lanserade på det här eventet. Detta kräver ett separat inlägg så håll ut 🙂

medik8rum

Vi fanns även representerade med Pürminerals

purrum

Där presenterade vi också spännande nyheter (som också kräver ett separat inlägg…)

purnyheter

purmineralskit

På lördagen var jag uppe med tuppen för att piffa mig. Man vill ju se skaplig ut när man ska hänga med massa skönhetsnördar 🙂

tess

Jag gjorde en snabb vända och fotade några av de andra företagen som var på plats… men hann inte med alla innan det satte igång. ”Granne” med oss där fann vi Björn Axens

axens

Sedan fann vi REN

ren

Hos Dior fann man en gigantisk parfymflaska gjord av rosor – loved it

diorflaska

De presenterade sin vårlook – såg flera nagellack som väckte ett starkt habegär 😉

diorvår

Och där fanns även min fina vän Emelie som jobbar för Dior!

emelie

Apoteket hade byggt upp – ja ett helt apotek. Supersnyggt!

apoteket

Depend lanserade ett nytt lack som  liknar ett gellack – men utan lampa. Det ska hålla i sju dagar och vara lika enkelt att ta bort som ett vanligt lack. De var snälla nog att dela med sig av sina provpåsar till oss så jag återkommer i ärendet. Är så klart SJUKT taggad för funkar det så har de gjort en Dependgirl av mig 🙂

depend

Så klart så var jag helt upptagen hela dagen med att prata med folk så när ruljansen väl satte igång så hann jag knappt fota något. Men här är min kollega Jennie i full fart med att testa vår nya foundation på Helena som har en av sveriges äldsta skönhetsbloggar (lipglossbitch)

jenniesminkarliglos

Och här står Sandra från Medik8 och håller en föreläsning

sandra

Åhörarna lyssnar noga….

gästerå

Och här har vi min nya fina kollega Medine som är utbildare för Medik8

medine

Efter en hel dag av skoj så var det bara att plocka ihop allt…. pust. Det är medaljens baksida 😉

plockaihop

Efter det så gick vi alla på en välförtjänt middag på Jamie Oliver’s Italian. Men det kräver OCKSÅ ett separat inlägg ;-). Så mer om det sen!

 

||||| 6 I Like It! |||||

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *