Comfort food

När jag ringer mina vänner som har barn så brukar de ofta beklaga sig över att de bara äter samma sak varje kväll… Spaghetti Bolognese – eller köttförsås och spaghetti som vi säger här i Sverige ;-).

För mig låter det som en DRÖM! Jag älskar en god spagbol! Varför  äter jag det då inte varje dag? Jo för jag kan inte hantera pasta (eller kolhydrater över lag). Det blir liksom lite för mycket av det goda så därför så undviker jag att ha det hemma. Men jisses vad gott det är! Bland det godaste jag vet. Någon som har snappat upp detta (som jag ofta ältar) är min kompis Maria som därför hittade den perfekta tavlan som hon gav mig i födelsedagspresent.

spagbol

Most of the worlds problems would be solved with a decent spag bol 😉

Klockrent!

Tavlan kommer från Sara Woodrow som gör massa olika fina tavlor – de är dock numrerade så det finns bara 50 av varje sort. Och nu har jag en i köket ;-). Det gör mig glad!

 

||||| 6 I Like It! |||||

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *