Warm cotton

Puuuust alltså jag hinner inte riktigt med mig själv…det är mycket jobb just nu! Men ikväll så har jag äntligen haft lite tid att åka och handla till mitt tomma kylskåp och röja lite kassar och väskor som låg i hallen innan för dörren….

När jag var klar så tände jag ett nytt doftljus från Clean som jag har fått i ett pressutskick! Jisses – jag är helt frälst! Jag har alltid gillat Cleans parfymer men har aldrig kommit mig för att köpa någon för jag har inte kunnat bestämma mig för vilken sort! Men nu har jag ett doftljus i doften ”Warm Cotton”. Det doftar såååå fräscht och lyxigt! Det värsta som finns är billiga, sliskigt sötdoftande doftljus som man får skallebang av! Det här är verkligen inte ett sånt. Det doftar även fräscht när det bara står där och inte är tänt heller!!!

20140828-214010.jpg

Nu när jag har läst på lite om varumärket så tycker jag ännu mer om produkterna för de har samma fina filosofi gällande tillverkning och förpackningar som Davines har! Dvs de gör så gott de kan för att inte skada miljön!!

Just det här ljuset kostar 385 kr! Såg även att det finns rumsspray!! Tummen upp för det!!!

Och visst är det mysigt att man kan börja tända ljus om kvällarna!!!

||||| 9 I Like It! |||||

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *