Andra varumärken

Alltså det är lustigt men jag tröttnar aldrig på skönhetsprodukter!! Det är alltid lika kul när det kommer en ny creme eller en ny hårprodukt! För att inte tala om makeup!!!!!! Ni skulle ha sett häromdagen när jag fick se höst- och julnyheterna från Pürminerals!! Det var som julafton! Och då fick jag bara se dem på bild och inte live ;). Vänta ni bara så mycket FINT och framför allt spännande som kommer. Är lite lätt upprymd haha.

En del av mitt jobb är ju att hålla koll på alla skönhetsbloggar (stackars miiiig). Då är det så klart svårt att missa nyheter…och när det gäller Dior eller Chanel så har jag svårt att ignorera deras fina askar. Just nu cirkulerar massa nyheter från Dior runt och jag har blivit lite besatt av den här fina asken som är helt perfekt färgkombo för mig!!!

20140815-130242.jpg

Dior 5 Colueurs 056. Tror den ligger på just över 600 pickaleros och släpps inom en mycket snar framtid!!

||||| 11 I Like It! |||||

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *