Höstlängtan

Jag älskar verkligen hösten!!!

Och innan någon börjar gapa om sommaren så älskar jag den också. Som jag har sagt förut så älskar jag alla årstider så länge de beter sig som de ska! Och den här sommaren kan man ju inte klaga på (även om det började lite skakigt…). Men nu börjar jag tröttna och vill ha nystart. Det tycker jag att man får på hösten!!! En annan sak att se fram emot är Chanels höstlack ;). Det är ju så kuuuul med nagellack.

Vad jag har förstått så tar Chanel tillbaka tre röda lack från 80 talet! Och rött är ju aldrig fel!!

20140812-211658.jpg

Laque Rouge och Rouge Flamboyant ser mest intressanta ut tycker jag då den sista verkar vara lite glittrig och det är inte min grej!

Spännande!!!

||||| 11 I Like It! |||||

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *