Guld och gröna skogar

Jag har alltid varit svag för saker i guld… dvs rött guld. Nästan alla mina smycken var i guld när jag växte upp men nu som äldre så uppskattar jag även silver och vitt guld. Men när det gäller heminredning så är det mer åt det guldiga hållet. Jag är just nu HELT insnöad på Skultuna som verkar ha fått sig en uppsving och det tycker jag är superkul efter som jag är uppvuxen i trakterna. Har ju fått både Skultuna skyddsänglar och flaggstänger till de stora dagarna som firades. Älskar mina små skyddsänglar därifrån. Vill ha stora också!!!

Hur som så var det inte skyddsänglar jag skulle prata om utan ljusstakar. Jag har sååå många olika ljusstakar hemma och visst är det kul att byta ibland men jag börjar känna att jag bara vill rensa ut allt skräp och bara ha fina saker som får stå framme jämt och då kanske också kosta en slant. I sommar när jag är hemma i Västerås så ska jag ta en utflykt till Skultuna och köpa mig dessa stakar (jodå de finns ju i butiken här i Stockholm och på t ex NK också men det är en fin utflykt). MEN jag kan inte bestämma mig för om jag vill ha de vita med mässing på insidan eller helt i mässing. Det lutar åt det senare då jag har den fina stora femarmade ljusstaken samt underlägget för grytor i mässing. Vad tycker ni?

798 kr för ett helt set.

Skultuna mässing

Skultunavit

För ordningens skull så visar jag även dem i svart även om inte jag ska ha dem.

Skultuna svart

När jag var inne på hemsidan och snurrade runt så dök jag även på deras krukor. Mamma mia så snygga. Skulle bara vilja ha de krukorna i vardagsrummet ( och bara de från Waldemarsudde i köket). Det är bara att börja byta ut successivt :-). Blir lite mastigt att köpa alla på en gång. Tänk en julstjärna i de här….

Flowerpots skultuna

 

 

||||| 12 I Like It! |||||

2 reaktion på “Guld och gröna skogar

  1. Kicki

    Som uppvuxen i Skultuna, skulle jag välja de i enbart mässing. Jag har av naturliga skäl en mässing jag med. Krukorna är kanonfina 🙂

    Svara

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *