Color me happy!

Idag har jag haft en pressfrukost här på kontoret!!! Jag var här redan 7 i morse för att ta emot catering. Allt annat var redan uppställt och fixat igår

display

Vi bjöd på smoothies, smörgåsar, juice, kaffe och frukt!

frukt

frukt2

Det var hälften hälften med skönhetsbloggare och skönhetsjournalister. En superhärlig blandning med folk! Snacket sköttes av underbara och kunniga Simon Raby från Toni & Guy! Kan inte tänka mig en bättre person att prata om label.ms produkter då han själv har varit med och utvecklat dem!

simon

Vi presenterade nyheter så som ekologiska shampon och balsam, en extra strong gel, en texturizing spray som är en blandning mellan torrshampo och spray… samt färgade hårsprayer. Det har funnits i rosa i snart ett år men nu lanserades även blå, röd och lila. Är det någon produkt ni vill att jag berättar mer om??? Hojta till!!

Under tiden får ni njuta lite av dessa färgsprakande hår!

tjejer

||||| 6 I Like It! |||||

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *