Tess testar

Jag känner mig som en riktigt testpanel men jag tycker det är så kul med nya produkter. Igår lånade jag hem den nya cremerougen från Pürminerals – ja en av dem iallafall. Färgen ”coy”. Jag vet inte riktigt hur man ska applicera den men jag använde en borste för flytande foundation och det gick ganska smidigt. Jag tyckte det blev superfräscht med en ”krämig” rouge. Sedan provade jag ett läppstift som heter ”Starlet”… tyvärr (för er) så finns det inte att köpas ännu men jag tror det finns i butik i augusti så det är verkligen något att se fram emot för Pürs nya läppstift är magiska. De är supermjuka och lite ”glossiga” så det blir inte en sån där torr läppstiftskänsla utan bara mjukt och härligt om man riktigt känner hur de är vårdande!

testpanelen

Cremerouge ”coy”

coy

Läppstift ”Starlet”

starlet

Borste

liquid-chisel-brush_250x250

||||| 9 I Like It! |||||

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *