Rosor på kind

Det händer ibland att jag har lite bråttom på morgonen (är GRYMT morgontrött) och sen när jag kommer till jobbet och ser mig i spegeln så är det liksom något som är fel? Jag ser helt trött ut… Då har jag glömt rougen! Tänk att det gör sån skillnad!! Jag skrev om min nya favoritrouge från Pürminerals för någon vecka sedan – Kinky heter den och är rosa/korall med som lite guldskimmer i den. Helt underbar! Nu har jag beställt hem den :-). Utöver denna så lanserade även 3 andra puderrouger och 2 cremerouger. Jag har aldrig provat cremerouge förut men jag kanske lånar hem en av dem en dag och provar så jag vet vad jag snackar om! Den som heter ”coy” tror jag blir supersnygg när/om jag får lite färg.

Blush_creative

De kommer verkligen inte till sin rätt här på bilden… de är supersnygga!

||||| 9 I Like It! |||||

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *