Tess tipsar

På förmiddagen idag så var jag ute och gick en lång härlig promenad i solen. Jag såg massa folk som satt på bänkarna med ansiktena vända mot solen och bara njöt och tänkt ”ohhh det ska jag också göra”… Men sen kom jag på att jag inte hade något slags skydd i ansiktet. Normalt har jag iallafall Pürminerals makeup som har minst SPF 15 men nu hade jag ingenting så det fick vara. Jag är nämligen både fåfäng och försiktig. Jag vill ju inte ha massa rynkor i förtid och inte vill jag få hudcancer heller!

Nu ska jag tipsa om en jättefiffig produkt om man inte vill använda vanligt solskydd. Det är en produkt från Comfort Zone som jag själv har använt i flera år men som nu har släppts med en ny uppdaterad formula. Den har det låååånga namnet ”Skin Defender Urban Protection Emulsion SPF 30”. Det är en creme med SPF 30 (ja det förstår ni ju haha) men den skyddar även mot föroreningar och annat skräp som far runt i luften OCH den ger även massa fukt. Man kan ha den för sig själv, uppepå sin vanliga creme eller som en primer då makeupen sitter kanon uppepå!!!

20140329-125410.jpg

Kära läsare..om ni inte vill använda denna så se iallafall se till att smörja in er med något så ni skyddar er ute i solen!!!

||||| 12 I Like It! |||||

2 reaktion på “Tess tipsar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *