Perfect Pink

Ohhh nu när det börjar röra sig mot vår och sommar så åker alla mina rosa kläder och rosa nagellack fram :-).  Jag har två Chanel lack med den perfekta rosa färgen. Den ena är Ming. Den är sån där” tuggummipoprosa” men utan att vara för galen! Lite mild liksom

Chanel Ming

Den andra är Rose Confidential. Det är en gammaldags rosa med lite beige ton i. Den passar alltid!

chanel roseconfidential

Inte så snyggt när bilderna blir olika stora men har inte tid att leta :-). Idag har jag för första gången i år på mig Ming. Inte så snyggt som det brukar vara då jag precis har haft gellack och det är klister kvar på mina naglar ;-). Då blir det lite knöligt…

chanelmingpånagel

||||| 5 I Like It! |||||

En reaktion på “Perfect Pink

  1. vanja

    tjena tess! vad kuuuul att du postade vidare mitt blogginlägg! jag älskar era färgade balsam, nästa gång kör jag på lila tror jag! Hojta om du e sugen på ett samarbete, man kanske kan lotta ut ett färgat balsam eller så? Jag har 3000-5000 unika läsare om dagen, 5000 följare på Insta och 3000 prenumeranter på min YouTubekanal, är alltid ute efter samarbeten med företag jag verkligen gillar. 🙂 Tjoff! vanja@glammom.se

    Svara

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *