River Island

Nu har River Island öppnat i Stockholm. Det är så roligt när det blir sån där hysteri över en butik som jag själv tycker är lite si så där. Jag bodde ju så pass länge i UK att River Island liksom var vardag. Den tillhörde aldrig en av mina favoritbutiker då det är ganska… hmmm hur ska jag säga. Känns som lite skräpkläder och ganska ungt. MEN jag har givetvis besökt butiken här i Stockholm för jag gillar ju att shoppa :-). Den var bättre än vad jag kom ihåg och det fanns några pärlor. Jag köpte en vit skjorta, ett halsband och en liten väska. Skjortan och halsbandet finns inte på hemsidan. Det fanns däremot väskan! Den här väskan kostade ca 250 kr (kommer inte ihåg exakt) men jag tänkte att den är perfekt i sommar när man har ledigt och på semestern. Jag älskar såna här crossover väskor så att man har armarna fria och så får man rum med telefon och solglajjor! Jag äääälskar guld!

riverislandväska

Synd inte halsbandet fanns på bild. Får försöka fota det hemma. Skjortan var en helt vanlig vit skjorta med ”dubbla” guldknappar. Ja man ser inte men jag har den på mig idag!

tessvitskjorta

 

||||| 10 I Like It! |||||

2 reaktion på “River Island

    1. Therese Jirving Inläggsförfattare

      Ja de har fina smycken (till bra pris). Hann inte kolla så noga 😉

      Svara

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *