Nytt svenskt nagelkit!

Här om dagen var jag och fixade naglarna hos Linda på salong Linda Vista. Jag brukar ju oftast fixa med mina naglar själv för jag älskar ju att byta färg nästan varje dag. Men ibland är det så skönt med gelpolish. Igår kväll så städade jag hemma och diskade megadisken och tänkte för mig själv ”nu får jag gå upp extra tidigt imorgon för att måla naglarna”… men nääää. De är ju fortfarande superfina. Sen att jag fick hjärnsläpp på salongen och valde tomteröda naglar är ju en helt annan historia. Nu när det börjar kännas lite vårigt i luften så klär jag mig gärna i rosa men nääää. Det går ju inte nu. Måste verkligen tänka till nästa gång.

Linda berättade för mig att hon fixade mina naglar med sitt EGNA varumärke! Hur coolt är inte det? Det heter Sweden Nails

sweden nails

När vi satt där och pratade (man hinner ju snacka en hel del när man sitter där) så berättade hon vidare om sitt företag. Hon har det tillsammans med en annan tjej som heter Cissi. De har haft professionella produkter i ca två år nu och är ganska stora i både Spanien och Holland (respekt) och ska nu lansera ett hemmakit för gelnaglar på svenska marknaden. Det var så nytt att förpackningen var inte klar ännu. Men produkterna hade hon på salongen. De kommer att ligga i en fin svart necessär. Hon berättade att removern i det här kittet är lite mer skonsamt mot nageln jämfört med vad som finns i andra liknande kit. Så spännande. Det kostar ändå ca 600 att göra naglarna på salong… dessa kit kostar 1099 så det har man ju tjänat in på ett nafs. Sen gillar jag att stödja företagsamma tjejer – speciellt när de också är från Sverige.

sweden nails kit

Det finns 12 färger på hemmalacken just nu och det ska komma 4 nya färger varje säsong!

||||| 15 I Like It! |||||

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *