Stolt

Nu ska jag prata lite jobb! För jag är så himla STOLT! Redan förra veckan fick jag reda på vilka produkter som är nominerade i Swedish Beauty Awards när det gäller hårprodukter. Av de hårvårdsmärken jag jobbar med så är de nominerad i inte mindre än FYRA kategorier tillsammans och det är alla kategorier som man kan nomineras i när det gäller professionella hårvårdsprodukter. Snacka om att jag blev glad!!! Så letar du efter något nytt till håret så kan jag rekommendera följande!

Nominerade i årets hårvårdsprodukt (alltså produkter som vårdar och tar hand om håret)

OI_all_in_one_milk

U-Luxury-Mask

Nominerad  i kategorin ”årets shampo och balsam”

Thickening-awards

Nominerad i kategorin ”bästa stylingprodukt”

strong-gel

Och sist men inte minst… nominerad i kategorin ”årets stylingserie”

more-inside

 

 

 

||||| 15 I Like It! |||||

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *