En trappa upp

Igår var det invigning för en av Stockholms just nu finaste salonger. Det var nämligen F&M som öppnade sin andra salong på Nybrogatan. Den ligger inte på gatuplan utan man får gå en trappa upp och där finner man en salong med lite ”våningskänsla”. Givetvis är jag extra stolt då de har valt att jobba med våra varumärken. Det första man möts av är Unite och Comfort Zone.

Unite entre

Och givetvis Davines!

davines entre

Här kan man sitta och vänta på att få en ansiktsbehandling eller hår eller naglarna fixade

vänta

Fin receptionsdisk som för kvällen var dukad med bubbel och snittar

glas

Här har ni herrarna själva som står bakom denna fantastiska salong – Fredrik och Matthias. Om ni bara visste hur mycket jag tycker om de här killarna. De är så himla duktiga och kreativa. Men även rara och roliga! Och inte det minsta diviga. De hade de kunnat vara med tanke på vad de åstadkommer.

F och M

Ja jag tycker om dem så mycket att jag klämde mig in mellan dem och insisterade på en bild 🙂

jag och killarna

Förutom att de är fantastiska när det gäller hår så designar de sk Headpieces som visades upp i hela salongen… på ”modeller” som bar klänningar från Lars Wallin!

headpiece

headpiece2

I vimlet så stötte jag på en annan stor favorit. Nämligen den supertalangfulla fotografen Magnus Ragnvid. Precis som Fredrik och Matthias så är han också galet trevlig. Han fick posera framför de fantastiska bilderna som han har fotograferat!

rangnvid

Annars hängde jag lite med min ena kollega Alexandra, bloggerskan Liselott och Anette även hon kollega.

tjejerna

Som jag sa tidigare så har de även Comfort Zone på salongen och erbjuder behandlingar. Jag kan varmt rekommendera Malin som jobbar där. Hon är jätteduktig! Här har hon sitt krypin!

behandling

Ja hörni – det är svårt att fånga salongen på bild för det var så mycket folk där igår. Men boka en tid och gå dit. Det är allt jag kan säga. Du kommer känna dig som en prins/prinsessa!!!!

||||| 7 I Like It! |||||

2 reaktion på “En trappa upp

 1. Lisa Andersson

  Har varit kund hos Matthias i över 10 år och blev inte bjuden på invigningen. Känns väldigt tråkigt.

  Svara
  1. Therese Jirving Inläggsförfattare

   Hej Lisa, det kanske var jag som uttryckte mig klumpigt. Eventet var för att visa upp Headpieces så det var mest folk från modebranchen där 🙂

   Svara

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *