Fräsch som en nyponros

Ohh jag måste tipsa om en favorit från en ny serie från Bioline som vi nyligen lanserade – nämligen 24.7 Phyto Duo Gommage. Jag börjar redan känna mig lite grå och vinterglåmig. Plus att min hy blir jättetorr på vintern och sminket lägger sig i torrhetsrynkorna vid näsan… då provade jag den här och vips känner jag mig mycket fräschare och hyn blir mjuk och fin.

Det här en ”duoprodukt” – både en peeling och mask i ett. Först smetar man in ansiktet och låter den verka som en enzympeeling. Sen kan man om man vill skölja av den (om man har lite känslig hy). Eller så kan man massera in masken som en skrubb. Jag som har lite känslig hy skrubbar inte så mycket utan mest där jag är som torrast samt på näsan. Love it  – känner mig helt silkeslen och torrhetsrynkorna är nästan helt borta!!!

6242_1

Den kostar 365 kr och om du är intresserad vart du kan hitta den så klicka här.

||||| 1 I Like It! |||||

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *