Två timmar ren och skär ångest

Har ni sett filmen Hunger Games? När jag gjorde det så visste jag inte vad jag hade att vänta mig… och blev helt chockad över vad jag såg. Jag menar – filmen är BRA men det är ju helt sjukt vad den går ut på. När jag skulle se tvåan igår så hade jag därför en hemsk känsla i magen redan när jag gick in och mådde sedan dåligt i två timmar. Men så klart vill jag ändå veta hur det går. Förstår inte vad det är för människor som kommer på så sjuka filmer??

Hur som så var det inte det jag skulle berätta om. Utan jag skulle berätta att jag var på plats med två makeup tjejer för att promota Paperself fransarna då de används i filmen. Titta här:

effie

Vi var på plats och ställde upp innan dörrarna öppnades

vepa

Det blev megasuccé – tjejerna hann knappt med alla som ville prova på fransarna. Det var jätteskoj!

folk

Sveriges största skönhetsbloggare Linda Hallberg hade redan sina fransar på sig när hon kom och var som vanligt ursnygg… trots att jag lyckades få henne att se ut som ett spöke med min blixt (förlåt Linda – men du är ju fin ändå)

linda

Utöver oss så var det massa ståhej och kuligheter. Vi lyckades haffa oss varsin M påse innan vi gick i salongen. Det blev också kvällens middag för mig… mådde lite lätt dåligt efter den haha.

kollage

 

 

 

 

||||| 1 I Like It! |||||

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *