Jul i november?

Haha ja hemma hos min fina vän Nicke så var det jul igår. Jag var bjuden över för lite myskväll och när jag kom dit så hade han gjort så FINT. Tur att man har likasinnade vänner ;-). Han hade smygit fram lite julpynt i köksfönstret….

julhosnickefönster

Men till det bästa… han hade dukat upp så fint och gott. Tyvärr orkade jag inte ens äta hälften som mycket som jag ville. Men guuud så mysigt det var… och gott med alla julsmaker. Han hade bakat saffransbiscotti och kanelkakor själv….!  Men nu blir det inget mer julsnaskande förens 1 advent!

julhosnickemat

Visste ni föresten att det finns Digestive Pepparkaka? Det visste inte jag. Men jag blev lite besviken för man kunde knappt känna pepparkakssmaken. Vad är det då för mening?

julhosnickedigestiv

 

 

||||| 0 I Like It! |||||

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *